Jumbo en NAC lanceren verzamelactie


	

Geel-zwart sparen bij geel-zwart. Vanaf 25 januari moet je boodschappen doen bij één van de 20 vestigingen van Jumbo in en rond Breda, want twee maanden lang spaar je daar stickers van NAC. Spelers, logo's, prijzen, supporters, sfeeracties: alles komt terug in dit unieke album. De actie werd vrijdag in de rust van de wedstrijd NAC - Achilles '29 officieel afgetrapt. Niemand minder dan Gianluca Nijholt nam op de middenstip van het Rat Verlegh Stadion als eerste speler zijn eigen plaatje in ontvangst.

Het verzamelalbum telt 68 pagina's en staat boordevol met alles over NAC Breda. Niet alleen spaar je stickers, maar het boek staat ook vol met informatie over de Parel van het Zuiden. Natuurlijk komen de spelers van het eerste elftal aan bod, maar ook de jeugdspelers van NAC, historische trainers en spelers, alle logo's uit de historie van de club en de megadoeken die van de tribunes zijn gerold. Bovendien komen ook de maatschappelijke projecten en de Kidsclub aan bod.

Alle Jumbo's in en rond Breda doen mee met de actie. Voor €1,99 kun je een verzamelalbum aanschaffen en bij elke €10 aan boodschappen krijg je een pakketje met vijf stickers. Daarnaast zijn er iedere week verschillende actieproducten waarbij je extra stickers krijgt. Je kunt naar hartenlust sparen, want in totaal zijn er bijna 450 verschillende stickers beschikbaar.

Uiteraard worden er tijdens de actie, die tot medio maart duurt, verschillende activiteiten georganiseerd. Zo komen de NAC-spelers langs bij Jumbo en komt er naarmate de actie vordert een ruilbeurs. Daar kun je de stickers die je dubbel hebt ruilen voor stickers die je nog niet hebt.

Leden van de Kidsclub / Young Yellow Army en Club van 1912-leden kunnen het verzamelalbum GRATIS ophalen in de Fanshop van NAC. Het album is ook te koop in de Fanshop en natuurlijk bij alle vestigingen van Jumbo die meedoen. Dat zijn de vestigingen in de volgende steden/dorpen:

Breda (8), Oosterhout (3), Etten-Leur (2), Raamsdonksveer, Dongen, Lage Zwaluwe, Teteringen, Prinsenbeek, Ulvenhout, Terheijden.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!