Kick-off blijkt avond vol verrassingen


	

Het voetbalseizoen 2017/2018 was al een aantal weken onderweg, maar dinsdag is ook het zakelijke seizoen bij NAC begonnen. Op de prachtige locatie van Stand Binnen waren ruim 250 sponsoren van de Parel van het Zuiden bij elkaar om het nieuwe seizoen in te luiden.

Na de welkomstwoorden van Justin Goetzee en Marijn van Dijke van Strand Binnen, was het de beurt aan Sierd de Vos om de selectie van dit jaar voor te stellen. Alle spelers werden kort naar voren geroepen en sommigen, waaronder de voor Sierd welbekende Spanjaarden, werden kort aan de tand gevoeld. 

Het hoogtepunt van de avond kwam echter aan het einde van de presentatie, toen de technische staf op het podium stond. Tot ieders verrassing werd toen namelijk 'Jelle's Army' gelanceerd, een afscheidscadeau voor Jelle met als doel zoveel mogelijk kinderen in en rond Breda aan het sporten te krijgen.

Na het 'formele' deel van de avond bleef het nog lang onrustig in Strand Binnen dankzij een heerlijk buffet van Purple Catering en een open bar. 

Bekijk hier de foto's van de avond, gemaakt door Margret Tielemans.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!