Met NAC naar 'De gelaarsde Kat'!


	

Na het grote succes van het Eftelingbezoek met de Kidsclub vorig seizoen, mogen we met trots aankondigen dat deze activiteit dit seizoen weer terug komt! Wel in een ander jasje, dit jaar staat namelijk de sprookjesmusical ‘De gelaarsde Kat’ centraal. Net als vorig jaar willen we graag de leden van de NAC Business Club ook bij deze activiteit betrekken. Zaterdag 4 februari zal de Efteling NAC-dag plaats vinden, dus zorg dat je deze dag vrij houdt om samen met uw kinderen te genieten in de Efteling.

Programma 
15:00 – 16:10  Bezoek sprookjesmusical ‘De gelaarsde Kat’ (Familiebanken) 
16:10 – 17:30  Meet & Greet met karakters uit de musical & NAC-spelers 
17:30   Einde programma

Familiebank-tickets 
Speciaal voor de NAC-dag bieden we tickets aan tegen een gereduceerd tarief. Voor leden van de Businessclub zijn er tickets voor de Familiebanken beschikbaar gesteld. Zo'n ticket geeft recht op de beste plaatsen van het Efteling Theater, zodat de musical van dichtbij kan worden bewonderd. Een ticket voor de Familiebank voor het musicalbezoek is aan te schaffen voor slechts €19,95 (normaal €24,95). Dit ticket geeft je uitsluitend toegang tot de musical (1e rang plaatsen), inclusief garderobe.  

De Familiebank-tickets worden per 4 verkocht, zodat jullie een eigen bankje hebben in het Efteling Theater. De tickets kunnen worden aangevraagd via https://goo.gl/forms/nAMLxQ0B66K9fNCN2. De betaling gaat per factuur. NAC zorgt dat de tickets naar uw thuis worden verstuurd met daarbij de factuur.


Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!