NAC Breda in zee met Forza Refurbished


	

Forza Refurbished maakt haar debuut als sponsor van NAC Breda. Het Bredase bedrijf is een van de leidende bedrijven in haar sector die zich richt op de verkoop van refurbished Apple devices en zal aankomend seizoen onder andere met reclame te zien zijn op de LED-boarding in het Rat Verlegh Stadion.

Algemeen Directeur Jan-Willem van Dijk licht toe wat Forza Refurbished precies inhoudt: “Een nieuwe iPhone kost al snel € 1.000. Dat is ongelooflijk veel geld. Wij verkopen opgeknapte – door een robot gecontroleerde - iPhones met 2 jaar garantie tegen kortingen van wel 50%. Op deze manier kunnen consumenten en bedrijven bijzonder veel geld besparen en dragen zij ook nog hun steentje bij aan een duurzamere wereld.”

“Forza Refurbished levert haar devices enerzijds aan resellers en partners. Bekende partners van Forza Refurbished zijn onder meer: Belsimpel, Mobiel, GSMweb en Tele2. Anderzijds verkoopt Forza Refurbished online ook rechtstreeks aan consumenten en bedrijven. Erben Wennemars is onze ambassadeur en hét gezicht van Forza Refurbished.”

Van Dijk ziet in NAC een mooie partner om zijn bedrijf verder op de kaart te zetten: “Om onze naamsbekendheid nog verder te verhogen, hebben wij ervoor gekozen om bij NAC Breda enkele minuten LED-boarding en een virtal carpet naast een van de doelen af te nemen.”

Commercieel Manager Eric Matijsen is verheugd met de nieuwe sponsor: “Het is geweldig om te zien dat een nieuw bedrijf als Forza Refurbished de meerwaarde van onze exposuremogelijkheden inziet. Wij gaan proberen om onze bijdrage te leveren aan het op de kaart zetten van dit innovatieve bedrijf.”

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!