Nieuw geveldoek zondag gepresenteerd


	

Het Rat Verlegh Stadion krijgt een nieuw geveldoek. In 2014 werd voor de eerste keer een gigantisch doek aan het stadion gehangen en dat krijgt nu een vervolg, met dank aan hoofdsponsor CM. Het doek wordt zondag rond 16:00 uur, voor aanvang van de wedstrijd NAC-PSV, officieel gepresenteerd.

Het geveldoek in 2014 bleek een imposante trekpleister, voordat het een aantal maanden na de onthulling door een storm werd geveld. Omdat zo'n doek een aardige duit kost, werd de afgelopen jaren ervoor gekozen om het project even links te laten liggen. Dankzij hoofdsponsor CM konden we deze zomer echter opnieuw aan de slag met een doek. Bij de creatie en het materiaal van het doek is rekening gehouden met het logo dat aan de gevel van ons stadion prijkt. Tijdens Avondjes NAC (en uiteraard alle andere avonden) schijnt het logo van NAC door het doek heen en neemt het logo een prominente plek in.

Het resultaat wordt zondag gepresenteerd door verdediger Bart Meijers, Algemeen Directeur Justin Goetzee en Jeroen van Glabbeek, CEO van CM.

Supporters die de presentatie van het doek bij willen wonen, zijn vanaf 15:50 uur van harte welkom op het voorplein van het Rat Verlegh Stadion, op parkeerplaats P1.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!