Nieuwe jas voor spelersbus


	

De spelersbus van NAC Breda heeft vanaf dit seizoen weer een nieuwe 'look'. Met dank aan sponsor Nouwens Transport Breda, het bedrijf dat al voor het vierde jaar op rij de sponsor van de spelersbus is, rijdt de spelersbus komend seizoen met een nieuw jasje door Nederland.

Er zijn een aantal zaken die meteen opvallen aan de nieuwe bus. Natuurlijk komt het bekende 'Wij zijn NAC' prominent terug . Die slogan wordt aan de ene kant voorzien van 'NOAD & Advendo' en aan de andere kant door 'Parel van het Zuiden'. Het Avondje NAC speelt, net als op de seizoenkaart, een prominente rol. Daarnaast heeft de bus naast het logo nog een lijst 'kleine lettertjes', waarop allerlei termen te vinden zijn over NAC.

Zoals je inmiddels gewend bent kun je de vernieuwde bus voor het eerst zien op de Open Dag van NAC Breda. Dat is dit jaar op zaterdag 4 augustus. Vanaf 11:00 uur barst het spektakel los met veel activiteiten, stands en natuurlijk de spelers van NAC. Zij delen handtekeningen uit en je ziet ze een oefenduel spelen tegen het EDS-team van Manchester City. Meer informatie over de Open Dag vind je op NAC.nl/opendag.


Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!