Nieuwe personenbus voor NAC-jeugd dankzij Samen voor NAC


	

Samen voor NAC heeft maandagavond, voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie van NAC, de nieuwe personenbus officieel overhandigd aan de NAC Jeugdopleiding. De stichting had met een SMS-actie geld opgehaald voor een nieuw vervoersmiddel voor de jeugdspelers van NAC. Mede dankzij die inkomsten konden Jean-Paul Kuijpers, Edwin van Elewout, Maarten Akkermans, Rudy Beers Chris Nuiten, Jimmy van Zaanen en Ruud Robeerst van Samen voor NAC de bus officieel overhandigen een Manager Jeugdopleiding Tim Gilissen. De aanschaf van de bus werd tevens mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Autobedrijf Van Hooijdonk en Bricks Makelaardij, met dank aan Bensign, Myrthe Koppelaar Design en RB-Media.

Vlak voorafgaand aan het huidige seizoen lanceerde Samen voor NAC een SMS-actie, in samenwerking met hoofdsponsor CM Payments. NAC-supporters konden bij die actie onder andere een seizoenkaart voor het leven winnen. Mede dankzij de inkomsten van deze actie kon een nieuw personenbusje voor de NAC Jeugdopleiding worden aangeschaft, een doel dat vooraf ook als doel was gesteld. Bij Holland Casino Breda, de plaats waar de nieuwjaarsreceptie van NAC dit jaar plaatsvond, werd de sleutel overgedragen aan NAC.

De personenbus is niet de eerste schenking van de stichting Samen voor NAC. Eerder dit jaar werd al een videoanalysesysteem aangeschaft en vorig seizoen werden er verschillende trainingsmaterialen beschikbaar gesteld voor de NAC-jeugd.

Tim Gilissen: "De huidige personenbus is al wat jaartjes oud en was aan vervanging toe. We gebruiken hem elke dag om onze jeugdspelers van en naar school en trainingen te brengen. Zonder Samen voor NAC hadden we dit echter nooit kunnen bekostigen. Daar ben ik ze zeer dankbaar voor. De betrokkenheid van onze supporters blijft geweldig om te zien en mee te maken. Dankzij hun inzet kunnen wij voor onze jeugdspelers meer faciliteiten beschikbaar stellen om te groeien als voetballer en mens. Hopelijk kunnen we onze supporters en sponsoren de komende jaren terugbetalen door jeugdspelers door te laten breken bij NAC 1."

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!