Paasmiddagje NAC met de familie


	

Tweede Paasdag, de dag waarop Nederland een vrije dag heeft. Traditiegetrouw kun je natuurlijk met het gezin of de familie naar de meubelboulevard of anderhalf uur in de rij gaan staan bij de Vliegende Hollander, maar dit jaar heb je een veel betere optie: naar NAC! De Parel van het Zuiden speelt op deze maandagmiddag namelijk een thuiswedstrijd en wel tegen FC Eindhoven. Om 14:30 uur trappen we af in het Rat Verlegh Stadion.

Uiteraard laten we deze mogelijkheid niet onbenut om er een schitterende dag van te maken. Vanaf 12:00 uur kunt u namelijk terecht in het Rat Verlegh Stadion. Op het Supportersplein voor Café Beatrix is er die dag van alles te doen, maar ook voor sponsoren hebben we een mooi programma in elkaar gezet. Vanaf het middaguur staan er voor uw kinderen allerlei leuke activiteiten op het programma! Voor u als sponsor niet alleen op het Supportersplein, maar ook in onze sponsorruimtes is er die dag voldoende te beleven voor de kinderen.

Natuurlijk hebben we voor u als sponsor ook een speciaal tarief voor de wedstrijdkaarten van uw kinderen

- Kidsclub-leden: gratis!
Is/zijn uw kind(eren) lid van de NAC Kidsclub? Dan mogen ze de wedstrijd NAC - FC Eindhoven gratis bezoeken! Wij zorgen er natuurlijk voor dat u en uw kinderen een mooi plekje krijgen op onze Hoofdtribune.

- Niet Kidsclub-leden: €10 (inclusief Kidsclub-lidmaatschap)
Is/zijn uw kind(eren) nog geen lid van de NAC Kidsclub? Geen paniek, want dan hebben we een mooie aanbieding. U heeft al een wedstrijdkaart voor hen voor slechts €10 en uw kind krijgt daarbij bovendien een gratis lidmaatschap voor de leukste kidsclub van Nederland!

Bestel uw kaarten
Bovenstaande kaarten kunt u eenvoudig bestellen door dit formulier in te vullen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u mailen naar commercie@nac.nl. Deze kaarten zijn voor de sponsortribune. Mocht u kaarten willen bestellen voor de publieke tribunes, kijk dan op NAC.nl/paasmiddagje voor meer informatie!

Meer informatie over alle activiteiten rond deze wedstrijd volgt later via NAC.nl, maar het belooft een mooi spektakel te worden! Kom dus absoluut op de paasmaandag naar het Rat Verlegh Stadion voor een heerlijk dagje uit met de familie!

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!