Pro Industry breidt sponsorpakket uit


	

Pro Industry blijft ook in seizoen 2018/2019 verbonden aan NAC Breda. Het bedrijf is in de nieuwe jaargang wederom te vinden in de 1912 Lounge en besloot daarbij het huidige sponsorpakket uit te breiden met extra stoelen en reclame-uitingen in het Rat Verlegh Stadion.

Pro Industry, een specialistisch uitzendbureau voor de procesindustrie, is al jarenlang een trouwe sponsor van de Parel van het Zuiden. Het bedrijf is met zestien jaar ervaring in de uitzendbranche dé specialist in de bemiddeling van operators, monteurs, productiemedewerkers en aanverwante functies in de procesindustrie en heeft verschillende vestigingen in Nederland, waaronder een in Breda. De afgelopen jaren groeide het bedrijf enorm en dat ging daarnaast vanaf seizoen 2012/2013  gepaard met de sponsoring van NAC.

Eric Matijsen (Commercieel manager NAC Breda): “We zijn uiteraard trots dat sponsoren ervoor kiezen om NAC ook in het nieuwe seizoen te steunen. Pro Industry is een bedrijf dat de afgelopen seizoenen erg betrokken was bij de club en het is mooi om te zien dat zij nu zelfs bereid zijn het pakket uit te breiden. Dat zegt iets over het vertrouwen dat we de afgelopen jaargangen op hebben gebouwd met elkaar. Ik ben erg blij dat we Pro Industry ook in seizoen 2018/2019 mogen verwelkomen in de Business Club.”

Hassan Zaryouh (Sales manager Pro Industry): “Wij verlengen met veel plezier en vol vertrouwen het sponsorcontract bij NAC Breda. Bij Pro Industry geloven we in het motto ‘maak het samen’. Bij en door NAC krijgen wij de kans om ons netwerk te vergroten en het bedrijf op de kaart te zetten. Dat is in de afgelopen jaren al aardig gelukt en wij kijken er naar uit om ook komend seizoen weer deel te nemen aan Business Club activiteiten en tijdens een Avondje NAC in contact te komen met nieuwe partners.”

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!