Promotie-editie NACourant in aantocht!


	

Vanaf vandaag valt hij op de mat bij honderdduizend huishouders in en rond Breda: de nieuwe editie van de NACourant. Natuurlijk staat deze editie in het teken van de promotie van twee weken geleden, met veel mooie reportages en interviews!

Zo tellen we de laatste seconden van NEC-NAC af, met een sfeerverslag uit verschillende hoeken en interessante feiten over de nacompetitie. Natuurlijk hebben we ook alle foto's van de huldigingen op P5 van zondag en die van de Grote Markt op maandag. Ook hebben we een selectie van de mooiste foto's die rond de promotie werden geplaatst op social media.

Daar blijft het niet bij, want er komen ook enkele hoofdrolspelers aan het woord. Jorn Brondeel bijvoorbeeld, de keeper die het ultieme afscheid kende bij NAC. De Belg is duidelijk over het afgelopen jaar: "Het was de mooiste tijd van mijn leven." Ook zijn we op bezoek bij Mounir El Allouchi in Roosendaal, de stad waar de creatieve middenvelder opgroeide en begon met voetballen.

Je krijgt vanzelfsprekend ook een kijkje achter de schermen bij NAC. Justin Goetzee (Algemeen Directeur) en Hans Smulders (Technisch Directeur) leggen uit wat de promotie betekent voor NAC en hoe deze achter de schermen tot stand is gekomen. Daarnaast komt ook trainer Stijn Vreven uitgebreid aan het woord over hoe hij het afgelopen jaar heeft beleefd.

Al met al dus meer dan de moeite waard om de nieuwe editie van de NACourant te lezen! Dat kan natuurlijk ook online. Klik daarvoor op deze link.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!