René Kroes: Via Jou naar NAC


	

Sinds juli van dit jaar is René Kroes werkzaam bij NAC Breda. Hij versterkt het kantoorteam van de Parel van het Zuiden op de afdeling Commercie en gaat zich daarbij tevens bezighouden met de Kidsclub, merchandise en ticketing. De toevoeging van René kwam tot stand dankzij de bemiddeling van sponsor Via Jou.

Via Jou Werving & Selectie is al jarenlang een trouwe sponsor van NAC. Het bedrijf, met eigenaren Steven van Batenburg en Marike de Waard aan het roer, is bij elke thuiswedstrijd aanwezig en is tevens een graag geziene gast bij activiteiten van de Business Club. De samenwerking tussen beide partijen gaat echter verder, zo laat het aantrekken van René Kroes nog maar eens zien. Dankzij de expertise van het bedrijf en de hulp van consultant Mara kon hij na de promotie op zeer korte termijn worden toegevoegd aan het kantoorteam van NAC.

René zelf heeft ontzettend veel zin in zijn nieuwe uitdaging. “Sinds kleins af aan merkte ik al hoe groot de aantrekkingskracht van NAC is en raakte ik onder de indruk van het stadion en de supporters. Dan is het natuurlijk prachtig als je uiteindelijk bij deze geweldige club aan de slag mag. Er liggen na de promotie veel mooie uitdagingen klaar waar ik graag mee aan de slag ga. Ik wil mijn steentje bijdragen aan het mooie product NAC.”

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!