Schipper Accountants partner van Playing for Success


	

Schipper Accountants is vanaf deze week ook partner van de maatschappelijke afdeling van NAC Breda, Teamplay@NAC. Eerder werd al bekend dat het bedrijf, dat actief is in Zuidwest-Nederland, de nieuwe hoofdsponsor van de NAC Jeugdopleiding is. Schipper Accountants gaat in haar rol als partner van Teamplay@NAC in het bijzonder het project 'Playing for Success' adopteren.

'Playing for Success' betreft een (na)schools programma voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs die vanwege sociaal-emotionele redenen minder presteren dan verwacht. De inspirerende omgeving van het stadion en de betrokkenheid van spelers en trainers van NAC moeten eraan bijdragen dat kinderen weer enthousiaster worden om te leren.

In de rol als partner van het project, gaat Schipper Accountants ook actief bijdragen bij de inspirerende praktijklessen van het project door middel van het inzetten van het eigen personeel.

Marco Hofma, partner/accountant bij Schipper Accountants: "Wij zijn ontzettend trots dat wij een bijdrage mogen leveren aan dit mooie project. Het is geweldig om te zien dat NAC en de begeleiders van de scholen dit project tot een succes maken. Voor dit soort initiatieven en de nauwe betrokkenheid van partijen hebben wij veel respect en waardering."

Greetje Derks, projectcoördinator Playing for Success: "Het project Playing for Success is al jarenlang bij veel Nederlandse clubs een succesvol project dat veel kinderen helpt om te werken aan het zelfvertrouwen. Dankzij het partnership van Schipper Accountants kunnen we de begeleiding nu nog verder optimaliseren met een leerling-volgsysteem en verdieping in onze praktijklessen. We zijn daarom erg blij dat we Schipper Accountants als partner mogen verwelkomen. Deze samenwerking is een absolute verrijking van het project Playing for Success in Breda."

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!