SPIE blijft verbonden aan NAC


	

SPIE Nederland BV blijft ook in het seizoen 2017/2018 sterk verbonden aan NAC Breda. Het bedrijf is vanaf de komende jaargang geen business partner meer, maar verlengt wel het contract voor de skybox en verschillende reclame-uitingen in het Rat Verlegh Stadion.

SPIE Nederland, een dochteronderneming van de SPIE Groep, is al jarenlang een trouwe sponsor van de Parel van het Zuiden. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Breda, op een steenworp afstand van het Rat Verlegh Stadion. Door de jaren heen hebben beide bedrijven daardoor een nauwe samenwerking opgebouwd. Sinds 2010 neemt SPIE een skybox af in het Rat Verlegh Stadion en sinds 2014 is het internationaal actieve bedrijf business partner van de Bredase club. Daarnaast was SPIE jarenlang betrokken bij de rustactiviteit tijdens wedstrijden van NAC.

Komend jaar participeren de bedrijven SMS materiaalservice en Artiflex in de skybox van SPIE.

Eric Matijsen (NAC): "SPIE is al vele jaren een trouwe sponsor voor onze club, in verschillende vormen en maten. We zijn blij dat dit ook komend seizoen het geval is. Naast deze sponsorovereenkomst maken we namelijk ook graag gebruik van de diensten van SPIE. Daarin is het bedrijf een zeer betrouwbare partner. Deze nieuwe overeenkomst is daarom positief op meerdere vlakken."

SPIE Nederland is niet alleen als buurman betrokken bij NAC: “Wij zien de link tussen de sport en het werk dat wij dagelijks uitvoeren. Voor beide partijen draait het om prestatie, kwaliteit en het stellen van individuele doelen binnen een team. Daarnaast plukken wij de vruchten van de business activiteiten van NAC.”

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!