Sponsor uitgelicht: Bouman KantoorTotaal


	

Wederom een nieuwe editie van Sponsor Uitgelicht! In de serie ‘Sponsor Uitgelicht’ interviewen we iedere week één van onze sponsoren om aan de man te brengen wat zij nu écht doen en hoe het is om sponsor te zijn van de Parel van het Zuiden. Deze week: onze sponsor Bouman KantoorTotaal.

Kunnen jullie jezelf even kort voorstellen?
Mijn naam is Maurice Bernard, 35 jaar en afkomstig uit het pittoreske Zeeuwse plaatsje Domburg. Ik ben al 6 jaar werkzaam bij Bouman KantoorTotaal als accountmanager voor de regio West-Brabant. Sinds september 2013 ben ik vanuit onze vestiging in Roosendaal dagelijks aanwezig en actief in de spreekwoordelijke achtertuin van NAC.

Mijn naam is Mickel Noordhuizen, 42 jaar en woonachtig in het mooie Wouw. Ik ben 3 jaar werkzaam bij Bouman KantoorTotaal, eveneens als accountmanager voor West-Brabant. Hiervoor was ik als zelfstandig ondernemer actief in deze branche. Ik was een trouwe sponsor van RBC Roosendaal, maar voel me inmiddels helemaal thuis bij NAC.

Wat voor soort bedrijf is Bouman KantoorTotaal?
Bouman KantoorTotaal is dé specialist in Zuidwest-Nederland betreft het ontzorgen van bedrijven en instellingen op het gebied van de gehele kantoorhuishouding. Of het nu gaat om een paperclip of balpen, een multifunctional of de nieuwe inrichting van het kantoor, bij ons lopen specialisten rond die alle zorg uit handen nemen en het goed, snel en voor een nette prijs verzorgen.

Hoe komen jullie bij deze naam?
18 jaar geleden is Wim Bouman het bedrijf vanuit Goes begonnen. De bedrijfsnaam Bouman KantoorTotaal is dus afkomstig van zijn naam en wat we als bedrijf doen.

Wat voor soort sponsor zijn jullie bij NAC?
Wij zijn nu bezig aan het tweede seizoen als sponsor en zitten dit jaar voor het eerst in de Beatrix Lounge waar we 4 stoelen hebben. Dit bevalt ons prima!

Wat willen jullie te bereiken met jullie sponsorschap?
Ons doel is om onze naamsbekendheid te vergroten en daarmee ook ons klantenbestand uit te breiden.
Waarom NAC? Hier in de regio heeft NAC de grootste businessclub en daarnaast hebben we een hoop collega’s welke affiniteit met voetbal hebben, zo kunnen we dus het zakelijke met plezier combineren. Verder vinden we het belangrijk dat we relaties een avond kunnen bieden waar het hen aan niets ontbreekt en die mogelijkheid wordt ons door NAC geboden.

Met welke kernwaarden zouden jullie jezelf omschrijven?
Bereikbaar, betrouwbaar en betrokken.

Wat halen jullie uit de Business Club?
Contacten, informatie en omzet.

Hebben jullie nog een leuke aanbieding voor andere Business Club leden?
Via deze weg willen we alle BC-leden kosteloos een crediteuren check aanbieden. Onder het genot van een kop koffie nemen we de inkoop van alle kantoor en verbruiksmaterialen bij de verschillende leveranciers onder de loep en geven we per BC lid aan op welke manier we voor een structurele kostenbesparing (tot wel 30%) kunnen zorgen. Belangrijke aspecten van deze crediteurencheck zijn efficiency, betrouwbaarheid, service, prijs en de affiniteit met NAC. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend!

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!