Steun NAC in de eindstrijd


	

Het seizoen 2017/2018 is halverwege. De driepunter tegen FC Utrecht, vlak voor de start van de winterstop, heeft de Parel van het Zuiden goed gedaan, voor het vertrouwen en zeker ook op de ranglijst. De resterende 16 wedstrijden moet de ploeg echter nog vol aan de bak en daar hebben we alle steun bij nodig.

De terugkeer in de Eredivisie is op veel vlakken enerverend. Tweemaandelijks is het Rat Verlegh Stadion tot de nok toe gevuld, de sfeer is fantastisch en er werd zelfs al historie geboekt met met de 0-2 winst in De Kuip. Ook op zakelijk gebied kunt u echter scoren bij NAC, want de Business Club is nog altijd de grootste van West-Brabant en groeiende! Stapt u de tweede seizoenshelft in, dan bezoekt u acht thuiswedstrijden (waaronder de derby tegen Willem II en de topper tegen Feyenoord) en staat er een mooie zakelijke agenda op u te wachten, met onder andere de Nieuwjaarsreceptie in januari! U maakt het allemaal al mee vanaf €600 (excl. BTW)!

Benut dus uw kansen optimaal en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met NAC via commercie@nac.nl of 076 521 4500. Bekijk hier de flyer met meer informatie over de zakelijk mogelijkheden bij NAC!

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!