Tanken met korting bij OK voor seizoenkaarthouders


	

Jouw NAC-seizoenkaart is dit seizoen nog voordeliger dan voorgaande jaren. De pas dient dit jaar namelijk niet alleen als entreebewijs voor negentien Avondjes NAC, maar ook als kortingspas bij de bijna zestig OK tankstations in Nederland. Gedurende het hele seizoen 2019/2020 krijg je bij alle OK Tankstations minimaal €0,01 korting bovenop de toch al zeer voordelige literprijs. Tank je tot de winterstop echter bij een OK Tankstation in Breda, dan komt daar nog eens een extra €0,04 korting per liter bij! In totaal tank je tot de winterstop bij OK in Breda dus met €0,05 korting per liter.

Medio juni werd bekend dat OK de nieuwe hoofdsponsor zou worden van NAC Breda. Bij zo'n samenwerking hoort natuurlijk ook een scherpe actie richting de achterban. Daarom dient de seizoenkaart dit jaar ook als kortingspas voor tanken bij OK. Op de kaart zit een nieuwe strip die je hiervoor kunt gebruiken. Sinds deze maand heeft OK een nieuwe locatie in Breda, aan de Haagweg 209. Ga je bij deze vestiging tanken met je nieuwe seizoenkaart, dan krijg je tot de winterstop in totaal €0,05 korting per liter. Op korte termijn komen er nog meer Bredase OK tankstations bij waar deze korting zal gelden. Na de winterstop volgt een andere extra kortingsactie voor de Bredase vestigingen.

Het integreren van de kortingsstrip in de seizoenkaart betekent wel dat de pas dit jaar iets later op de deurmat valt, namelijk in de eerste week van augustus, in ieder geval ruim op tijd voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Het bestellen van kaarten voor de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht en de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport kan gewoon door in te loggen op de account waarmee je ook je seizoenkaart hebt verlengd of besteld. Meer informatie over deze kaartverkoop komt binnenkort op NAC.nl.

Kijk hier voor meer informatie over de kortingsactie bij OK voor seizoenkaarthouders.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!