Uitvak Feyenoord - NAC uitverkocht


	

NAC weet dat het aankomend weekend in De Kuip gesteund wordt door maar liefst 1.000 NAC-supporters in het uitvak. Op zaterdag 23 september reist de ploeg van Stijn Vreven af naar Rotterdam voor het treffen met Feyenoord. Vorige week ging de verkoop van de kaarten voor dit duel erg hard, met als resultaat dat nu alle beschikbare kaarten zijn uitverkocht.

De 1.000 supporters die nu een kaart hebben bemachtigd voor de wedstrijd, is het maximale aantal dat NAC met bussen naar Rotterdam kan vervoeren. Er rijden tevens dubbeldekkers om zoveel mogelijk capaciteit te bieden.

Dankzij een flink aantal sponsoren van NAC én een financiële bijdrage van de spelers konden 800 supporters genieten van een flink gereduceerde prijs van het kaartje voor deze wedstrijd. Dankzij een actie van de Breda Loco's kon deze steun worden gemobiliseerd. Dit resulteert er nu in dat NAC aan gaat treden met de geweldige steun van maar liefst 1.000 Bredase supporters. NAC en Feyenoord trappen aanstaande zaterdag af om 19:45 uur.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!