Word sponsor bij NAC Breda


	

Dat NAC een grote en loyale achterban heeft staat buiten kijf. Daarbij kent de club ook een groot zakelijk netwerk dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid. In seizoen 2017-2018 telde de NAC Business Club ruim 550 sponsoren.  

Iedere thuiswedstrijd van de Parel van het Zuiden is een complete beleving en de NAC-supporter kan beamen dat je het een keer mee moet maken om te weten wat het is. Bezoek een Avondje NAC en je zult de fanatieke, gezellige en intense sfeer van het Rat Verlegh Stadion vervolgens niet gauw meer vergeten. De NAC Business Club biedt de mogelijkheid om deze unieke ambiance bij te wonen en tevens op een informele wijze zakelijk resultaat te boeken.

Ook buiten wedstrijddagen biedt de Business Club doordachte mogelijkheden om te netwerken, zaken te doen of kennis uit te wisselen. Door het jaar heen zijn er diverse activiteiten waarbij de leden in contact komen met elkaar. Elk evenement kent een eigen setting, van formele lunches, diners en bedrijfsbezoeken tot informele reizen en sportieve activiteiten. Daarnaast wordt ieder seizoen afgetrapt middels een gezellige kick-off.

NAC probeert voor haar sponsoren regelmatig verrassende ideeën en nieuwe concepten te verzinnen die passen bij het DNA van de club. Zo werden afgelopen seizoen de Goud en Zilver Lounge geïntroduceerd en werd onlangs een nieuw concept aangekondigd: de Zakelijke Staantribune.

Heeft u interesse om sponsor te worden van NAC Breda? Neem dan contact op met Commercieel Manager Eric Matijsen (ematijsen@nac.nl) of Accountmanager Steffi van der Sanden (svdsanden@nac.nl), zij helpen u graag verder.

Klik hier voor een overzicht van de verschillende concepten.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!