Young Business Club organiseert meet & greet


	

De Parel van het Zuiden is meer dan een voetbalclub, iets wat de NAC-supporter vol trots kan beamen. De club is van iedereen en streeft er dan ook naar om voor iedere doelgroep toegankelijk te zijn. In seizoen 2014-2015 werd daarom de NAC Young Business Club opgericht. Een club voor jonge ondernemers en professionals met een maximale leeftijd van 40 jaar. En met succes! Sinds de oprichting was de YBC ieder seizoen uitverkocht. Na drie succesvolle jaren zijn er echter veel leden doorgegroeid naar de normale Business Club en dat biedt mogelijkheden voor nieuwe (jonge) ondernemers en professionals.  

Wat houdt de NAC Young Business Club precies in? De YBC is het ideale instapmodel voor de jonge ondernemer en professional. Iedere thuiswedstrijd van NAC maak je mee vanuit een luxe business seat en tref je mede YBC-leden bij het YBC meeting point. Daarnaast worden er gedurende het seizoen meerdere netwerkactiviteiten georganiseerd om op een leuke informele en bourgondische sfeer kennis met elkaar te maken. Tevens wordt je uitgenodigd voor enkele activiteiten van de gewone BC van NAC. Prijs voor restant seizoen bedraagt 1000,- ex btw per lidmaatschap. 

Lijkt dit je wat? Dat komt goed uit! Op zaterdag 21 oktober organiseert de YBC rondom de wedstrijd NAC – PEC Zwolle een informele bijeenkomst met onder andere een rondleiding door het Rat Verlegh Stadion. Alle informatie over deze ‘meet & greet’ staat op de onderstaande flyer. 

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!