Zakelijke staantribune nu al een succes!


	

Onlangs presenteerde NAC een nieuw concept: de eerste zakelijke staantribune van Nederland. Vanaf volgend seizoen kunnen sponsoren vanaf deze plek de wedstrijd beleven alsof ze op de B-side staan en tevens gebruik maken van het zakelijke netwerk van de Parel van het Zuiden. De eerste gegadigden hebben zich inmiddels gemeld.

Gedurende de zomerstop wordt in de hoek van de hoofdtribune een echte authentieke staantribune gecreëerd voor sponsoren die zich met hun bedrijf aan NAC hebben verbonden, maar tegelijkertijd staand en zingend de Avondjes NAC willen meemaken. Voor, in de rust of na de wedstrijd zijn de liefhebbers in gelegenheid om in de zogenaamde Sportsbar een biertje nuttigen, tijdens de wedstrijd kunnen zij vanaf deze tribune het ‘Overal waar we komen’ inzetten richting de B-side.

Voor €1.000,- heeft u al een staanplaats en neemt u tijdens het seizoen deel aan diverse netwerkgelegenheden. De eerste enthousiastelingen hebben zich al gemeld. Straetus Incasso, Bolminds, Amstel, De Keyzer Zekerheid, Hodin BV, Hartgers Bouw, Trouw Juridische Dienstverlening en Enforce zijn de bedrijven die we volgend seizoen mogen verwelkomen binnen het nieuwe concept.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met de commerciële afdeling via commercie@nac.nl.

 

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!