Fanshop stadion

Aan Noordkant van het Rat Verlegh Stadion, bij de ingang van de kantoren en de Service- & Informatiedesk, is de officiële NAC Fanshop gevestigd. Met een ruim aanbod aan NAC-merchandise, zowel teamwear als fanartikelen, kan iedere voetballiefhebber hier zijn slag slaan. Van de officiële wedstrijd- en trainingskleding, babyartikelen tot vrijetijdskleding en nog vele andere unieke NAC artikelen. 

Nieuwe look

Sinds de zomer van 2018 heeft de Fanshop van NAC een nieuwe 'look & feel'. Met dank aan Samen voor NAC, het initiatief van supporters dat allerlei NAC-projecten op zich neemt, heeft de Fanshop een geheel nieuwe look gekregen. Dat valt samen met het feit dat 2018/2019 het eerste seizoen is waarop NAC opnieuw de merchandise in eigen handen heeft.

In de nieuwe Fanshop kun je dus vanaf nu veel nieuwe fanartikelen kopen en verwachten en bovendien even rondkijken in de nieuwe omgeving. 

Merchandise

In de Fanshop zijn veel verschillende soorten merchandise beschikbaar. Van wedstrijdshirts tot trainingskleding, van jassen tot sokken, van babyspullen tot modieuze casualwear. Je kunt het allemaal vinden in de nieuwe Fanshop.

Natuurlijk vind je er ook de wedstrijdshirts van NAC Breda. De shirts zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten voor jong en oud.

Wil je direct je gekochte shirt laten bedrukken? Dat kan natuurlijk ook in de Fanshop. Voor €20 drukken wij jouw gewenste naam en rugnummer op de rug van je nieuwe shirt.