Grijp je regelmatig naast een kaart op je favoriete tribune of wil je iemand acht Avondjes NAC cadeau doen voor de feestdagen? Bestel dan een halve seizoenkaart en mis vanaf januari tot en met mei geen enkel Avondje NAC meer!

Zekerheidje
Gras is groen, water is nat en de B-Side en Vak G zijn dit seizoen iedere wedstrijd uitverkocht. Ook dit seizoen laat de Yellow Army zien dat NAC het trouwste publiek van Nederland heeft en zit het Rat Verlegh Stadion nagenoeg iedere thuiswedstrijd tot de nok toe gevuld. Daardoor zijn de kaarten voor Avondjes NAC schaars. Zeker voor de korte zijdes, die vaak al kort na het begin van de kaartverkoop zijn uitverkocht. Zelfs de kaarten die via Secondary Ticketing worden aangeboden vliegen over de (digitale) toonbank!

Leg jouw plek vast
Met de aanschaf van een halve seizoenkaart ben je alle acht thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie verzekerd van een plek in het Rat Verlegh Stadion, waarin je de ploeg steunt met de jacht op promotie naar de Eredivisie. De meest begeerde plekken van Breda kun je nu vastleggen voor de acht thuiswedstrijden na de winterstop. Als extraatje ontvang je ook nog is tickets voor de resterende thuiswedstrijden in december helemaal gratis. Ook ideaal als cadeau voor de feestdagen!

Bestellen
Hoe bestel je een halve seizoenkaart? Dat is heel eenvoudig te doen via NACtickets.nl! Daar kun je gelijk één van de weinige vrije plekken reserveren op de B-Side of Vak G of kies je stoel uit op de Ere- of Hoofdtribune. Uiteraard kun je ook langskomen bij de Service- & Informatiedesk. Deze is op werkdagen geopend van 9:00 tot 17:00 uur.

Let op: heb je al een account op NACtickets.nl? Zorg dan dat je met de gegevens inlogt die bij NAC bekend zijn! Zo ben je sneller klaar en heb je al jouw gegevens bij elkaar op één account.

Indien je van plan bent het bij de Service- & Informatiedesk je halve seizoenkaart aan te vragen kun je hier alvast het invulformulier downloaden. Deze kan je dan invullen en inleveren bij de Service- & Informatiedesk.

Family Card
Ook bij onze halve seizoenkaart is het weer mogelijk om een Family Card te bestellen. Je kunt dan op de rookvrije familievakken F1 en F9 voordelig als volwassene én kind alle thuiswedstrijden van NAC in de tweede seizoenshelft te bezoeken. Voor slechts € 143,- ontvang je één halve seizoenkaart voor een volwassene en één halve seizoenkaart voor een supporter in de leeftijd tot en met 17 jaar. De volwassene die betaalt kan een ouder zijn, maar bijvoorbeeld ook een buurman, oom of goede kennis: als deze persoon maar 18+ is.

Let op: je kunt de Family Card alleen bestellen bij de S&I-desk!

Doe de halve seizoenkaart cadeau!
Het beste cadeau voor de decembermaand? Dat is een halve seizoenkaart van NAC! Vanaf € 108,- doet u al maar liefst acht Avondjes NAC cadeau! Een halve seizoenkaart aan iemand schenken is heel eenvoudig te regelen. Download het onderstaande formulier hier, vul het compleet in en lever het vanaf dinsdag 26 november af bij de Service- & Informatiedesk van NAC Breda. Daar kunt u direct per PIN of contant betalen. De formulieren zijn uiteraard ook verkrijgbaar bij de S&I-desk zelf.

Vragen?
Heb je een vraag over de halve seizoenkaart? Neem dan contact op met onze afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl of bel met +31 (0) 76 521 45 00.

Update 26-11: B-side en Vak-G uitverkocht!
De verkoop van de halve seizoenkaarten gaat hard. De B-side en Vak-G zijn inmiddels uitverkocht. Voor de Ere- en hoofdtribune zijn nog wel plaatsen vrij. Bestel snel jouw halve seizoenkaart via NACtickets.nl