Een huishoudticket is voor seizoenkaarthouders die op hetzelfde adres woonachtig zijn. Hierdoor kun je met twee of maximaal drie personen naast elkaar plaatsnemen op de speciaal ingerichte plaatsen. Let op! Bestel geen huishoudtickets voor kinderen Onder 13 jaar. Bestel daarvoor (naast je normale of huishoutickets) een Onder 13 ticket.

Hoe bestel ik huishoudtickets?

Per wedstrijd komen er twee evenementen online. Het ene evenement betreft enkele tickets (genaamd regulier) voor degene die niet op hetzelfde adres wonen, het andere evenement is voor het reserveren van huishoudtickets. Om een huishoudtickets te reserveren klik je dus op het evenement ‘[wedstrijd] huishoudticket’

Je kunt twee of maximaal drie stoelen naast elkaar reserveren met één account. Het tweede en eventueel derde ticket kunnen worden toegekend aan de accounts die zijn gekoppeld via ‘vrienden koppelen’. Hoe het vrienden koppelen (wat dus ook wordt gebruikt voor het koppelen van huishoudens) werkt, vind je onder het kopje ‘vrienden koppelen’.

Vrienden koppelen (ook voor huishoudens)

Het koppelen van vrienden is terug! Je kunt weer tickets reserveren voor je vrienden, mits deze allemaal aan de beurt zijn om tickets te reserveren. Hierin wordt dus systematisch gekeken of diegene recht heeft op de tickets. Deze optie wordt nu ook gebruikt om huishoudtickets aan te schaffen. Let op! We hebben iedereen die de afgelopen thuiswedstrijd(en) als huishouden hebben bezocht zoveel mogelijk aan elkaar gekoppeld. We raden aan dit te controleren. Dit kun je doen door op www.nactickets.nl rechtsboven op naam en relatienummer te klikken. Dan opent de eigen omgeving. Als je daar op ‘vrienden’ klikt zie je de personen waaraan je gekoppeld bent.

Let op! Door een huishoudticket te kopen, verzeker je dat je op hetzelfde adres woonachtig bent. Blijkt dit later niet zo te zijn, kunnen er sancties opgelegd worden. Voor supporters Onder 13 jaar raden we aan een Onder 13 ticket te reserveren via de Service- & Informatiedesk. We willen graag iedere supporter er op aandringen op een eerlijke manier met het reserveren van tickets om te gaan. Alleen samen komen we door deze moeilijke periode heen. Denk dus ook aan je medesupporters!