Jeugdopleiding steunen

Bij de Vriendenloterij heb je de mogelijkheid om de Jeugdopleiding van NAC te steunen, waarbij wanneer je 'meespeelt voor NAC' een mooi deel van jouw inleg ten goede komt aan de Jeugdopleiding van NAC. Hiermee zorg je er dus voor dat er in de toekomst nieuwe Bredase parels schitteren in het Rat Verlegh Stadion.

De jeugdopleiding van NAC heeft de afgelopen jaren mooie stappen gemaakt, mede dankzij de steun van de meespelende supporters van NAC Breda. Zo is het krachthonk geprofessionaliseerd, is er een spelers-volgsysteem gekomen, wordt er gebruik gemaakt van videoanalyse en is de begeleiding van de jeugdspelers verbeterd. Daarnaast zijn er meerdere jeugdteams gekomen om de doorstroming van de spelers te verbeteren. De komende jaren wil de jeugdopleiding de volgende stap maken en zorgen dat er de komende jaren 'eigen' spelers doorbreken!

Prijzen

Je maakt uiteraard kans op mooie prijzen namens de Vriendenloterij. Dit kunnen geldprijzen zijn, maar ook een auto of een heerlijk dagje uit met de familie. Daarnaast maak je ook kans op prijzen als een seizoenkaart van NAC, Meet & Greets en cadeaukaarten voor de Fanshop! 

Meespelen? Dat kan!

Wil jij ook zo'n mooie prijs winnen? Klik dan op onderstaande button om loten te kopen en vergeet niet aan te geven dat NAC jouw favoriete club is!

Alles over de jeugdopleiding