Partners Kids Club

Op deze pagina vind je meer informatie over de partners van de Kidsclub van NAC Breda.

McDonald's Breda

Leden van The Young Yellow Army krijgen maar liefst 10% korting op alle producten bij McDonald's Steenakker en McDonald's Breda op vertoon van de clubpas. Daarnaast biedt NAC kinderfeestjes aan in samenwerking met McDonald's. Als lid van The Young Yellow Army profiteer jij hier natuurlijk ook wederom van een flinke korting! Kijk voor meer informatie op www.mcdonaldsrestaurant.nl.

Monkey Town Breda

Monkey Town Breda is een leuk speelparadijs voor kinderen. Het is voorzien van de leukste speeltoestellen, een bar en een partyroom.

Leden van de Kidsclub krijgen, op vertoon van de ledenpas, €1,00 korting op entree bij Monkey Town Breda. Ook bij Monkey Town Breda biedt NAC leuke kinderfeestjes aan! Als lid van The Young Yellow Army krijg jij hier uiteraard ook een leuke korting. Kijk voor meer informatie op www.monkeytownbreda.eu

Lot66

Lot66 in Breda is een sterk groeiend leisurecentre, dat veelzijdige in- en outdoor activities en workshops aanbiedt. Een gezellig grand-café, diverse feest- en vergaderzalen, en alle mogelijke opties op het gebied van food & drinks ontbreken niet. 

Als lid van de Kidsclub geniet je ook hier van een leuke korting. Ook is het mogelijk om je NAC kinderfeestje te combineren met karten of lasergamen bij Lot66. 

Kijk voor meer informatie op www.lot66.nl

Het Brakkenfestival

Het Brakkenfestival is een initiatief dat valt onder Stichting Surplus Welzijn in Breda en bestaat in 2012 vierentwintig jaar. Inmiddels heeft het initiatief zich ontwikkeld tot een grootschalig evenement voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die onder leiding van deskundige vrijwilligers een week lang, in de eerste week van de basisschoolvakantie, op verantwoorde manier plezier maken met meer dan 55 diverse activiteiten. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot het grootste kinderevenement van Brabant, uniek in haar soort. Een evenement waar de stad Breda trots op kan zijn! Kijk voor meer informatie op www.brakkenfestival.nl.

NHG

Sinds 2012 verzorgt NHG de gehele catering in het Rat Verlegh stadion. Tijdens de thuiswedstrijden zorgen zij voor de publiekscatering middels de counters onder de tribune en natuurlijk in Café Beatrix. De sponsoren worden door NHG gefaciliteerd in het hoofdgebouw met ruimtes als de Cordial en de Parel van het Zuiden. Op niet wedstrijddagen worden er feesten en partijen voor zowel de zakelijke als particuliere markt georganiseerd in het stadion.