In dit arrangement wordt de NAC Kidstour gecombineerd met een Toffe DJ workshop. van 14:00 tot 15:00 ontdek je het stadion op een leuke manier. Daarna zal het feest vervolgt worden bij DJ School Breda voor een vette workshop met proffessionele DJ apparatuur!

DJ School Breda

Je kinderfeestje zal vervolgt worden bij DJ School Breda, een ware beleving voor jou en je vriendjes/vriendinnetjes! Je wordt meegenomen naar de historie van muziek en de DJ apparatuur. Heb jij altijd al de DJ Booth van DJ Tiësto willen aanraken? Dat kan vandaag allemaal. Tijdens de workshop krijgen jongeren de kans om kennis te maken met de wereld van de DJ’s en de muziek die daarbij hoort. De  instructeurs leggen uit hoe de knoppen werken en jullie gaan samen muziek maken en mixen met professionele DJ apparatuur. Na afloop krijgt iedereen een DJ goodiebag met een leuk cadeau!

Extra informatie

 • Dit arrangement is aan te raden voor kinderen vanaf 9 jaar
 • De kosten van dit kinderfeestje bedragen €24,50 per kind
 • Dit kinderfeestje is alleen te boeken vanaf 8 kinderen en dient altijd vooraf gereserveerd te worden via NAC Breda ([email protected]) óf via het contactformulier DJ School Breda https://djschoolinternational.com/contact/
 • Uitsluitend op woensdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur (Let op: het kinderfeestje start altijd bij NAC, vervolgens wordt er afgesloten bij DJ School Breda)
 • Wat krijg je precies met dit arrangement:
  - Ontvangst bij NAC Breda
  - Cadeautje van NAC Breda
  - Uur durende rondleiding in het Rat Verlegh Stadion
  - Ontvangst bij DJ School Breda
  - DJ Workshop
  - Goodie Bag van DJ School Breda
 • Meer informatie over dit arrangement: https://djschoolinternational.com/workshop/juniorfeestje/ 
 • Betaling van het kinderfeestje is altijd aan het einde van het kinderfeestje bij DJ School Breda.