De NAC Jeugdopleiding is op zoek naar vrijwillige chauffeurs. Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het ophalen van jeugdspelers bij de in de buurt gelegen scholen en vervolgens vervoeren naar het trainingscomplex. We zijn opzoek naar chauffeurs die op één of meerdere van de volgende ochtenden beschikbaar zijn: maandagochtend, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend. Betreffende tijden worden in goed overleg overeengekomen.

Wie zoeken wij?

Je bent communicatief vaardig en beschikt over inlevend vermogen ten opzichte van spelers en stafleden. Je dient jezelf representatief te gedragen. Tevens ben je flexibel en beschik je over een hands-on mentaliteit. Affiniteit met voetbal is geen vereiste maar wel een pre.

Je dient in bezit te zijn van een rijbewijs B. Verder ben je organisatorisch aangelegd en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Ook dien je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te kunnen overleggen. NAC Breda stelt een 8-personen busje ter beschikking inclusief tankpas om de spelers te kunnen vervoeren.

Wat bieden wij?

Een aangrijpende functie binnen de dynamische omgeving van een professionele voetbalorganisatie. Als tegemoetkoming verkrijg je een seizoenkaart voor alle thuiswedstrijden van het eerste elftal. Daarnaast ontvang je ook een kledingpakket dat toebehoort tot deze functie. Let op! Het betreft een vrijwillige functie.

Heb je interesse in deze functie? Neem contact op door een e-mail te sturen naar: [email protected]. Wellicht tot snel!