NAC Jeugdopleiding is op zoek naar een enthousiaste teammanager op die zich op vrijwillige basis wil inzetten voor de ontwikkeling van Onze Parels. Deze werkzaamheden vinden plaats op wedstrijddagen (meestal zaterdag).

Wat ga je doen?

Als teammanager ben je nauw betrokken bij het jeugdteam rondom wedstrijden. Hierbij probeer jij de spelers optimaal te begeleiden en ondersteunen. Verder draag jij zorg voor de communicatie tussen spelers, ouders en de begeleidingsstaf. Ten slotte ben jij bereid om het team bij te staan bij divers voorkomende zaken.

Wie zoeken wij?

Je gedraagt je te allen tijde reprenstatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Verder beschik je over een empathisch vermogen richting de jeugdspelers. Jij kan goed in een team werken en denkt en handelt altijd in belang van het elftal. Uiteraard ben je discreet en bewust van je vertrouwenspositie. Affiniteit met voetbal is een pre.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie waarbij je onderdeel bent van de begeleidingsstaf die elke dag alles in staat stelt om de jeugdspelers te ontwikkelen. Hoewel de functie onbetaald is, ontvang je één seizoenkaart voor alle thuiswedstrijden van het eerste elftal en een kledingpakket dat toebehoort tot de functie.

Interesse? Neem contact op door een e-mail te sturen naar [email protected].