VACATURE NAC Jeugdopleiding: Verzorger

NAC Jeugdopleiding is op zoek naar een enthousiaste verzorger, die tijdens wedstrijden medische begeleiding kan geven aan Onze Parels.

Wat ga je doen?

Als verzorger verricht je verschillende taken. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen en de medische begeleiding op wedstrijddagen. Denk hierbij aan het masseren, tapen, bandageren van spelers. Verder ben je in staat om blessures te signaleren en beoordelen. Je hebt op regelmatige basis contact met onze fysiotherapeut om de fysieke gesteldheid van jeugdspelers door te nemen.

Wie zoeken wij?

Jij bent representatief en hebt een enthousiaste en positieve instelling. Verder ben je bereid om jezelf op vrijwillige basis in te zetten voor de ontwikkeling van de NAC Jeugdopleiding. Tevens werk je graag samen met andere werknemers van de jeugdopleiding. Affiniteit met voetbal is een pre.

Wat bieden wij?

Een aangrijpende functie in de dynamische omgeving van een professionele voetbalorganisatie. Als tegemoetkoming verkrijg je een seizoenkaart voor alle thuiswedstrijden van het eerste elftal. Uiteraard heb je beschikking over de volledige verzorging van de materialen en ontvang je toebehorende kleding.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Neem contact op door een e-mail te sturen [email protected]. Wellicht tot snel!