Vier je kinderfeestje in NAC-stijl! Wij sturen je uitnodigen op per post, die je naar al je vriendjes en vriendinnetjes kan sturen. Je krijgt een uniek kijkje in het leven van zowel een NAC-speler en je krijgt toegang tot de de meest exclusieve ruimtes van het Rat Verlegh Stadion! Lees verder voor de mogelijkheden.

We verzamelen bij de hoofdingang waarnaar je door een NAC-gids wordt begeleidt naar de Persruimte: dé ruimte waar de persconferentie altijd gehouden wordt. Op de stoelen van alle journalisten wordt gezongen voor de jarige onder het genot van ranja en een échte NAC-taart! (Leuk moment voor de cadeautjes). Hierbij kunnen wij vanuit NAC natuurlijk niet achterblijven, daarom hebben wij ook altijd een leuk cadeautje voor de jarige!

Nadat iedereen vol zit van de taart kan de NAC Kidstour beginnen. Je leert alles over de geschiedenis van NAC en komt op de mooiste plekken in het stadion! Na afloop van de tour vieren we jouw feestje nog even verder! Onder het genot van ranja en chips testen we wie het beste heeft opgelet tijdens de rondleiding aan de hand van een leuke NAC Quiz. De echte NAC-kenner ontvangt een leuke prijs!

Het Kinderfeestje neemt ongeveer 2 uur in beslag. De kosten voor een kinderfeestje bedragen €10.- per kind. Indien de jarige lid is van de NAC Kidsclub krijgt de hele groep 10% korting. *De betaling is altijd achteraf. Pinnen en contant betalen beiden mogelijk. Dit arrangement is te boeken vanaf 10 kinderen van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 (met uitzondering van wedstrijddagen). Vul het formulier onderaan deze pagina in om een kinderfeestje te boeken. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier.

NAC Party & McDonalds

Dit feestje is een aanvulling op de NAC Party. Nadat je bij NAC geweest bent voor een Kidstour en een NAC-Quiz ga je richting McDonalds Steenakker/Woonboulevard/Breepark. Hier is een tafel speciaal voor jou en je vriendjes/vriendinnetjes gereserveerd zodat jij je feestje goed kan afsluiten! De jarige krijgt een gratis Happy Meal en na afloop worden alle kinderen getrakteerd op een ijshoorntje.

Extra informatie

  • Dit kinderfeestje duurt ongeveer 4 uur (2 uur bij NAC en 2 uur bij McDonalds)
  • De kosten bij NAC bedragen €10 per kind. Is de jarige lid van de Kidsclub dan krijgt de hele groep 10% korting
    * De betaling bij NAC is altijd achteraf. Pinnen en contact betalen is beide mogelijk
  • De jarige eet gratis bij de MC Donalds, de overige kinderen kunnen een Happy Meal aanschaffen voor €3,95 p.p.
  • Dit arrangement is alleen te boeken vanaf 10 kinderen
  • Het arrangement is te boeken [email protected] of via 076 521 45 00
  • het arrangement is te boeken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00, met uitzondering van wedstrijddagen.