Algemene informatie

Voor supporters zonder seizoenkaart worden alle transacties aan de food- en drankcounters in het Rat Verlegh Stadion, gedaan met de NAC Betaalkaart. Deze kaart is voor alle fans te verkrijgen en zorgt ervoor dat eten en drinken kopen in het stadion makkelijk verloopt. De seizoenkaart kan tevens worden gebruikt als betaalkaart. Supporters die geen seizoenkaart hebben kunnen gebruik maken van de aparte betaalkaart, gratis verkrijgbaar bij de counters in het Rat Verlegh Stadion.

Registreren en opwaarderen

Registratie van je NAC Betaalkaart gaat heel eenvoudig via www.mijnnacbetaalkaart.nl. Na registratie kun je de Betaalkaart online opwaarderen en blokkeren. Hiernaast kun je precies zien wat en wanneer je ermee hebt betaald. Opwaarderen kun je vervolgens online, maar ook in het Rat Verlegh Stadion zijn er verschillende mogelijkheden. Op de pagina registreren en opwaarderen is meer informatie te vinden over deze mogelijkheden.

 

KNIP app

In de KNIP app heb je alle functies van de betaalkaart in 1 handige app. Je kunt je kaart opwaarderen, je saldo checken, transacties inzien en rekeningen met elkaar delen. 

Meer over de KNIP app