Registreren en Opwaarderen

Registratie van je NAC Betaalkaart gaat heel eenvoudig via www.mijnnacbetaalkaart.nl  
Na registratie kun je de Betaalkaart online opwaarderen en blokkeren. Hiernaast kun je precies zien wat en wanneer je ermee hebt betaald.

Hiernaast zit er nog een groot voordeel aan registratie. Als je jouw kaart hebt geregistreerd, krijg je bij verlies het tegoed op de pas terug. Heb je de kaart niet geregistreerd, dan is dit helaas niet mogelijk.

Online opwaarderen

Jouw geregistreerde betaalkaart kun je online opwaarderen. Met een van te voren opgewaardeerde betaalkaart  ga je op en top voorbereid naar het stadion om een onvergetelijk Avondje NAC te beleven. Ga naar www.mijnnacbetaalkaart.nl om van deze service gebruik te maken.

Opwaarderen op wedstrijddagen

Er zijn in en buiten het Rat Verlegh Stadion speciale NAC Betaalkaart servicepunten waar je terecht kunt voor vragen, opmerkingen of het opwaarderen van je kaart. Het is mogelijk om een bedrag tot €150 op de kaart te zetten.

QR-code

De QR-code op de pas kun je scannen om je saldo vanaf je mobiele telefoon te checken. Dit kan met bijna iedere App waarmee je een QR code kunt scannen. Probeer het dus snel op je eigen telefoon. Voor meer toelichting, ga je naar www.mijnnacbetaalkaart.nl