Aanvragen Club Card

Voor een groot deel van onze thuiswedstrijden en voor alle uitwedstrijden heb je een ClubCard nodig om kaarten te kunnen kopen. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe je een ClubCard aanvraagt.

Een ClubCard aanvragen

Je kunt een ClubCard aanvragen van maandag t/m vrijdag tussen 13:00 en 17:00 bij de Service- & Informatiedesk in het Rat Verlegh Stadion. 

Daarnaast kun je ook een ClubCard bestellen door dit formulier te downloaden en ons toe te sturen. Dit kan per e-mail naar [email protected] of naar Antwoordnummer 10223, 4800 VB BREDA. Let op: de levertijd van een ClubCard is tussen de 5 en 8 werkdagen.

Zodra je ClubCard in jouw bezit is, kun je kaarten voor NAC-wedstrijden kopen via www.NACtickets.nl of bij de Service- & Informatiedesk.

Meestal gaan wedstrijden van NAC twee weken voor aanvang van de wedstrijd in de verkoop. Het hangt van het risicogehalte van de wedstrijd af hoeveel kaarten je kunt kopen, maar in de meeste gevallen kun je met een ClubCard vijf kaarten per wedstrijd kopen. Controleer daarom altijd eerst op NAC.nl of NACtickets.nl hoeveel kaarten je per ClubCard kunt kopen.

Wanneer je jouw ClubCard verliest en een nieuwe wilt aanvragen, zijn hier €12,50 administratiekosten aan verbonden.

Stuur een mail met jouw contactgegevens en kopie van ID-kaart of paspoort naar [email protected] 

Vragen over het aanvragen van een ClubCard?

Stel je vraag via onderstaand formulier, of bel met (+31 (0) 76 521 45 00).