Algemene informatie

Voor een aantal thuiswedstrijden en voor alle uitwedstrijden heb je een ClubCard nodig om kaarten te kunnen kopen. Uiteraard wel op basis van beschikbaarheid, want de plekken in het Rat Verlegh Stadion zijn gewild. Hieronder lees je meer informatie over de ClubCard en hoe je hem aan kunt vragen! 

Waarom heb ik hem nodig?

Een ClubCard van NAC is gratis te bestellen en vijf jaar geldig. Zodra je ClubCard in jouw bezit is, kun je kaarten voor NAC-wedstrijden kopen via www.NACtickets.nl, bij de S&I-desk of de kassa's in het stadion. Meestal gaan wedstrijden van NAC twee weken van te voren in de voorverkoop. Het hangt van het risicogehalte van de wedstrijd af hoeveel kaarten je kunt kopen, maar in de meeste gevallen kun je met jouw ClubCard 5 kaarten per wedstrijd kopen. Controleer daarom altijd eerst bij de wedstrijdinformatie op NAC.nl of www.nactickets.nl hoeveel kaarten je per ClubCard voor een thuiswedstrijd kunt kopen.

Vraag je ClubCard aan!

Geldigheid ClubCard

Een reguliere ClubCard is gratis en is vijf jaar geldig. Clubcard verloren? Neem dan contact op met [email protected] of kom naar de Service- en Informatiedesk en vraag een nieuwe aan. Hier zijn €12,50 administratiekosten aan verbonden. 

Meer informatie over de voordelen van een ClubCard

Seizoenkaart

Verzekerd zijn van kaarten voor elke thuiswedstrijd van NAC? Kijk dan naar de mogelijkheden om 1 van de felbegeerde seizoenkaarten te bemachtigen.

Meer informatie over seizoenkaarten