ClubCard

Voor aantal van onze thuiswedstrijden is het niet nodig om een ClubCard in bezit te hebben en kun je zonder ClubCard gewoon online je kaarten bestellen. Toch is er nog genoeg reden om de gratis ClubCard aan te vragen. Op deze pagina lees je de belangrijkste redenen om een ClubCard aan te vragen.

Waarom een ClubCard?

Het Avondje NAC is ongekend populair. Er is dus een mogelijkheid dat je zonder ClubCard teleurgesteld wordt. Om dit te voorkomen kun je heel eenvoudig een ClubCard aanvragen. Een ClubCard is vijf jaar geldig en is kosteloos. Tevens kan je met een ClubCard ook kaarten bemachtigen voor uitwedstrijden. Het is niet mogelijk om een uitwedstrijd te bezoeken zonder ClubCard.

Alle voordelen op een rij

  • Met een ClubCard ben je er zeker van dat je voor alle thuiswedstrijden kaarten kunt bestellen. Als deze nog niet zijn uitverkocht uiteraard, het Avondje NAC is namelijk ongekend populair momenteel.
  • Online je kaarten aanschaffen is met een ClubCard veel eenvoudiger. Je hoeft dan niet iedere keer opnieuw je gegevens in te voeren bijvoorbeeld.
  • Je hebt de mogelijkheid tot het aanschaffen van toegangskaarten voor uitwedstrijden.
  • Je hebt de mogelijkheid tot het aanschaffen van toegangskaarten voor play-off en Europese wedstrijden.

 

Meer informatie over het aanvragen van een ClubCard