Algemene informatie

De Club van 1912 zijn de meest loyale supporters van NAC. Zij hebben zich in 2015 voor 10 jaar verbonden aan NAC. Hieronder lees je meer over wat de Club van 1912 precies inhoudt. 

Algemene informatie over de club van 1912

In de zomer van 2015 werd de tweede editie van de Club van 1912 gestart. In totaal schreven 1.280 supporters zich in en verbonden zij zich hiermee voor tien jaar aan de Parel van het Zuiden! Het is niet langer mogelijk om lid te worden van de Club van 1912, maar hieronder lees je wat deze club precies inhoudt.

Grote kleine lettertjes

Tekenen voor 10 jaar houdt natuurlijk in dat je niet zomaar kunt opzeggen als je er geen zin meer in hebt. Dit wil niet zeggen dat je niet van je Club van 1912-abonnement af kunt: je kunt je lidmaatschap altijd overdragen aan een ander, die je verplichtingen en je rechten overneemt. 

Daarnaast is er ook over het meest extreme scenario nagedacht: mocht je tijdens de looptijd van je overeenkomst met NAC komen te overlijden wordt de overeenkomst natuurlijk ontbonden. Het is dus niet zo dat je nabestaanden je verplichtingen overnemen.

Inschrijven

Inschrijven voor de club van 1912 kan pas weer in 2025. Tot die tijd kun je een reguliere seizoenkaart bestellen.

Klik hier om een seizoenkaart te bestellen!