Prijzen en plattegrond

Onderaan deze pagina vind je een afbeelding met daarop alle prijzen op de verschillende vakken en tribunes van het Rat Verlegh Stadion.

Indien je het afgelopen seizoen een reguliere seizoenkaart genomen hebt, kun je gebruik maken van de kortingsregeling. Je hebt hier de keuze uit 10%, 50% of 100% compensatie ten opzichte van de seizoenkaart voor het seizoen 2021-2022.

Online betalen voor de seizoenkaart van NAC kan op verschillende manieren:

1. iDeal: De makkelijkste manier is om de seizoenkaart meteen te betalen zodra je hem hebt verlengd/besteld op www.nactickets.nl. Je krijgt deze optie als je het bestelproces doorloopt. 

2. Incasso: Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag af te laten schrijven van je rekening. Dit kan in 1, 2 of 4 termijnen. Je betaalt hiervoor wel €3,50 administratiekosten per termijn. De gelden worden geïncasseerd door CM Payments. Wanneer te termijnen worden afgeschreven zal, voor de reguliere verleng/aanschaf periode van start gaat, bekend worden gemaakt. 

De openingstijden zijn: 
Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur - 17:00 uur.

Hierbij geldt wel dat er niet meer dan 3 personen binnen mogen staan. Staan er al 3 personen binnen? Wacht dan buiten totdat iemand naar buiten komt. Daarnaast dient er rekening gehouden te worden met 1,5 meter afstand.