Tarieven Seizoenkaart 20/21

Benieuwd wat een seizoenkaart van NAC precies kost, welke prijs je precies betaald op welke tribune en of je eventueel in aanmerking komt voor korting? Alle informatie hierover vind je op deze pagina.

Tarieven

Klik hier om het volledige prijstabel van de seizoenkaarten voor het seizoen 2020/2021 te bekijken!

Jeugdtarief
De leeftijdsgrens voor het jeugdtarief blijft dit jaar hetzelfde als afgelopen seizoen. Supporters tot en met 17 jaar kunnen gebruik maken van de jeugdkorting. Zodra een supporter zijn 18de levensjaar ingaat, gaat de reguliere prijs gelden. De leeftijdsgrens voor de ouderenkorting blijft wel zoals deze was (ouder dan 65 jaar).

Family Card
Ook de opzet van de ‘Family Card’ blijft hetzelfde, maar net zoals vorig seizoen is deze voordeelkaart alleen bij de Service- & Informatiedesk te bestellen is. Het is ook in het seizoen 2019/2020 mogelijk om op de rookvrije familievakken F1 en F9 voordelig als volwassene én kind alle thuiswedstrijden van NAC te bezoeken. Voor slechts €286 krijg je één seizoenkaart voor een volwassene en één seizoenkaart voor een supporter in de leeftijd tot en met 17 jaar. De volwassene die betaalt kan een ouder zijn, maar bijvoorbeeld ook een buurman, oom of goede kennis: als deze persoon maar 18+ is.

Let op: je kunt de Family Card alleen verlengen/bestellen bij de S&I-desk!

Korting met je Bredapas

Dit seizoen kun je voor het eerst ook weer profiteren van korting met je Bredapas. Als je in het bezit bent van een Bredapas is de seizoenkaart voor jou al voor €108 te verkrijgen. Je kunt dan kiezen tussen de vakken op de B-side of Vak G (indien nog niet uitverkocht).

Betaling

Online betalen voor de seizoenkaart van NAC kan op verschillende manieren:

  1. iDeal: De makkelijkste manier is om de seizoenkaart meteen te betalen zodra je hem hebt besteld op www.NACseizoenkaart.nl. Je krijgt deze optie zodra je het bestelproces hebt doorlopen.
  2. Incasso: Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag af te laten schrijven van je rekening. Dit kan in 1, 2 of 4 termijnen. Je betaalt hiervoor wel €2,50 administratiekosten per termijn. De gelden worden geïncasseerd door onze hoofdsponsor, CM. Let op: de eerste incasso vindt plaats in juni. De tweede termijn is in augustus en eventuele derde en vierde incasso's in september en oktober.
  3. Contant/PIN: Als je bij de Service- & Informatiedesk langskomt om een seizoenkaart te bestellen, kun je deze direct contant afrekenen of per PIN betalen. Klik hier voor de openingstijden.

Vragen?

Heb je een vraag over de halve seizoenkaart? Neem dan contact op met onze afdeling "Ticketing" via ticketing@nac.nl of bel met +31 (0) 76 521 45 00.

Algemene voorwaarden

Schaf je een seizoenkaart aan? Lees dan eerst de standaardvoorwaarden van de KNVB door.

Aanvragen, voordelen en Club van 1912