Supportersvereniging

NAC Breda wordt elke thuiswedstrijd gesteund door een geweldig fanatieke aanhang. Deze aanhang is een van de redenen dat het 'Avondje NAC' een begrip is geworden in het Nederlandse voetballandschap. Sinds 1965 zijn veel van deze supporters lid van de Supportersvereniging van NAC. Deze in 1965 opgerichte vereniging organiseert onder andere de busreizen naar de uitwedstrijden van NAC, ondersteunt de jeugd van de club financieel en is men actief in het NAC Museum.

Kijk voor meer informatie op de site van de Supportersvereniging: www.nac-supver.nl. Wilt u direct lid worden? Vul dan hier het inschrijfformulier in op. Daarnaast draait het natuurlijk om gezelligheid en is er in het supportershome, boven café Beatrix, rond de wedstrijd en tijdens activiteiten tijd en ruimte om onder het genot van een drankje te praten over de wedstrijd met de dan aanwezige spelers.

De vereniging geeft tevens het clubblad Geel-Zwart uit, een blad dat door en voor de leden wordt gemaakt. De inhoud van het blad betreft mooie foto's, afgewisseld met leuke interviews en interessante artikelen.

Wordt ook lid van de supportersvereniging