Interviewverzoeken voor directie, trainers, spelers of medewerkers van NAC lopen uitsluitend via de afdeling Perszaken van NAC.

Verzoeken voor interviews dienen –zonder uitzondering- aangevraagd te worden via [email protected] of via de persvoorlichter van de club. Alle interviews dienen vóór publicatie ter controle op juistheid van citaten c.q. feitelijke onjuistheden te worden voorgelegd aan de afdeling Perszaken.

Trainingen

Het persmoment ter voorbereiding op de wedstrijd is altijd één dag voor het duel. Bij een wedstrijd op vrijdag is het persmoment dus op donderdag, na afloop van de training. Deze training is over het algemeen besloten en niet beschikbaar voor opnames. De spelers zijn na de training beschikbaar om voor te beschouwen op de aanstaande wedstrijd.

NAC 1 traint in Zundert op het Midglas Trainingscentrum, adres Rustenburgstraat 14a. Zonder toestemming van de club/technische staf is het niet toegestaan (beeld)opnames van de trainingen te maken.

Klik hier om een interview- en/of mediaverzoek in te dienen

Belangrijke locaties

Mixed zone
De mixed zone bevindt zich in de catacomben van het Rat Verlegh Stadion vlak voor de veldopgang. Na afloop van de wedstrijd komen de rightholders als eerste aan de beurt voor het afnemen van interviews. Interviews voor televisie na afloop van de wedstrijd dienen te allen tijde te worden afgenomen voor de zogenaamde ‘tv-backdrop’ (het bord met reclame-uitingen). Wij verzoeken vertegenwoordigers van de pers vriendelijk de aanwijzingen van medewerkers van NAC in dit kader op te volgen.

Perskamer
De perskamer van het Rat Verlegh Stadion bevindt zich vanaf het seizoen 2017/2018 op de begane grond, aan de westkant van het stadion, aangrenzend aan P1. Voor en na de wedstrijd is deze ruimte beschikbaar voor fotografen en schrijvende pers om hier te werken. Dit tot anderhalf uur na het laatste fluitsignaal.

De ingang van deze perskamer is gelegen naast de brandtrap op P1.

Perstribune
De perstribune van het Rat Verlegh Stadion bevindt zich op de tweede ring ter hoogte van de middenlijn. Het is niet toegestaan camera's mee te nemen naar de perstribune. Het is wel mogelijk om op aanvraag gebruik te maken van ISDN-faciliteiten op de perstribune.

Draadloos internet

In het stadion en de persruimte kan men gebruik maken van draadloos internet via de WiFi-verbinding. Voor de wedstrijd zullen de gegevens hierover worden gecommuniceerd via de persmap.