NAC City Game #NACDAAGTUIT

De NAC City Game is hét spel om meer te weten te komen over NAC en Breda. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voordat jouw avontuur kan beginnen. Veel plezier met het spelen van het spel!

Speluitleg

Deze stadsroute kan je fietsend of wandelend volbrengen. Bij elke locatie hangt een poster met vragen of opdrachten. Bij elke vraag of opdracht kun je een letter verdienen. Vul deze in op het invulformulier of bewaar de letters.

Lukt het jou om aan het eind van het spel alle letters te verzamelen en daar het juiste woord van te maken? Vul dan jouw antwoord in via het contactformulier op de website en ontvang een certificaat, een NAC-item en een kortingscode voor de NAC Fanshop.

Route

De eerste opdracht van de NAC CITY GAME is te vinden bij het VAK-G Café in het stadion. Bij elke locatie staat er aangegeven waar je heen moet om je route te vervolgen. Wil je graag starten bij een andere locatie, dat kan! Maak de route dan af tot je alle letters hebt verzameld. 

Klik hier voor de route

Invulkaart

Hieronder is de invulkaart te vinden. Op de invulkaart kan je de letters noteren die je bij elke opdracht kan verdienen. Heb je aan het eind van het spel alle letters verzameld en weet jij het juiste woord te maken? Lever dan jouw antwoord hieronder in via het contactformulier onderaan deze pagina.

Klik hier om de invulkaart te downloaden