Sluiten

Op woensdag 5 juni a.s. organiseren Eredivisie en EFDN een feestelijke afsluiting van het MDT Community Champions programma op het hoofdveld van Excelsior Rotterdam. Daar waar normaliter wordt gevoetbald, is er nu plek voor onze NAC Impact Makers. Tijdens deze dag volgen de jongeren inspirerende en educatieve workshops van onder meer Mike Passenier en Kika van Es. Uiteraard wordt er ook onderling gevoetbald, zodat de jongeren van alle deelnemende clubs elkaar leren kennen. FC De Rebellen verzorgt de presentatie van de dag. Tot slot reiken we prijzen uit aan de poulewinnaars van het Community Champions toernooi. De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje, waarbij de deelnemers hun ervaringen met elkaar delen. 

Tijdens deze jongerenuitwisseling wordt er parallel een netwerkbijeenkomst georganiseerd, waarin de Eredivisie CV de ervaringen met dit programma vanuit zowel de jongeren zelf als de clubs en samenwerkingspartners delen. De Eredivisie CV wil daarbij de gelegenheid pakken om betrokkenen (verder) kennis te laten maken met het MDT-programma ‘Community Champions’, wat door 23 verschillende betaald voetbalclubs in Nederland wordt aangeboden.

NAC Impact Makers

NAC Impact Makers biedt jongeren tussen de 16 en 30 jaar oud de kans om in en rondom het Rat Verlegh Stadion hun talenten te ontdekken, iets te doen voor een ander en nieuwe mensen te ontmoeten.

NAC Impact Makers is een uniek op sport gebaseerd maatschappelijke diensttijd (MDT) project in samenwerking met andere betaald voetbalclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. In zestien weken tijd gaan deelnemers door middel van sport en workshops ontdekken waar hun talenten liggen, zetten zij zich in voor de Bredase samenleving en maken zij kennis met diverse bedrijven uit het netwerk van NAC Breda. Deelnemers worden uiteindelijk beloond met een MDT-certificaat, wat een mooie toevoeging is op het CV.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3