Sluiten

NAC Telt is een leefstijlprogramma van twaalf weken waarin het belang van een gezonde leefstijl voorop staat. De aftrap van het traject is een meetmoment. Dit is de nulmeting waarin duidelijk wordt wat de fysieke en mentale gesteldheid is. Aan het eind van de twaalf weken wordt er wederom gemeten om in te zien wat de progressie is geweest in de afgelopen weken.

In het traject gaan supporters twee keer per week fysiek aan de slag met trainingen in het Rat Verlegh Stadion. Zo worden oefeningen gecreëerd in combinatie met de omgeving zoals de tribune, de gracht en de kunstgrasstrook om het heilige gras. Daarnaast krijgen de deelnemers om drie weken een workshop over voeding, bewegen, onthaasten en ontwikkelen. Naast de fysieke momenten worden de deelnemers getriggerd middels (individuele) dag- en/of weekchallenges. Doordat het een intensief twaalf weken-traject is, wordt de supporter bijna iedere dag bewust gemaakt van zijn of haar eigen leefstijl waardoor veranderingen in gedrag worden gestimuleerd.

Uiteindelijk staat het eigen individu centraal en moet de supporter het zelf doen, maar NAC Telt biedt de mogelijkheden om aan de slag te gaan in een unieke omgeving. Zin om de betere versie van jezelf te worden? Ga naar www.nac.nl/nac-telt-inschrijven en meld je aan!

NAC Telt Business

Lid van de NAC Businessclub en wil je graag de eigen werkomgeving optimaliseren op basis van gezondheid? NAC Telt start in september met NAC Telt Business! Speciaal voor businessclubleden wordt er op 16 september een traject gestart om gezondheid te stimuleren per bedrijf. Voor meer informatie over NAC Telt Business, neem dan contact op met Britt Mallens via bmallens@nac.nl

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3