Sluiten

NAC heeft de wedstrijd qua kaartverdeling op dezelfde wijze verdeeld als alle andere uitwedstrijden. Dat wil zeggen dat Uitkaart+-houders een dag voorsprong hebben op leden van de Club van 1912. Laatstgenoemde heeft een dag voorrang op Seizoenkaarthouders, die op hen beurt een viertal uur voorsprong hebben op ClubCardhouders.

Dit wil ook zeggen dat de regelingen met de diverse geledingen van NAC van kracht zijn op de kaartverdeling. Mede doordat er bij Feyenoord een gelimiteerd aantal bussen kan arriveren, is er gekozen om zoveel mogelijk met dubbeldekkers naar Rotterdam af te reizen. Op deze manier kunnen we meer supporters meenemen binnen de buscombi-regeling. In dit kader heeft de NAC Supportersvereniging volgens de standaard regeling 234 kaarten ter beschikking gekregen. De Breda Loco’s neemt 89 kaarten af van NAC en vult zelf een bus. Stichting Vak G en Fr0nt76 nemen elk 84 kaarten af. Ook zij vullen dus een eigen bus.

Naast bovengenoemde geledingen zijn er twee bussen ter beschikking gesteld voor de vrijwilligers van NAC die zich een heel jaar belangeloos inzetten voor de club. Daarnaast zijn er niet direct businesskaarten beschikbaar gesteld en zullen daarom ook sponsoren van NAC plaatsnemen in het uitvak. Hiervoor zijn twee bussen gereserveerd.

Vandaag heeft NAC na een gesprek met Feyenoord 75 buscombi-kaarten omgezet naar autocombi-kaarten. De Uitkaart+-houders hebben daardoor exclusief tot woensdag 19 februari 9:00 uur de mogelijkheid om de buscombi-kaart om te zetten naar autocombi-kaart. De omgeruilde buscombi-kaarten gaan dan direct terug in de verkoop.

Morgenochtend gaan de resterende kaarten in de verkoop voor de Club van 1912. Deze verkoop zal om 9:00 uur starten. Naar verwachting zal de kaartverkoop erg hard gaan. Door een technische storing is de functie ‘kopen voor vrienden’ tijdelijk uitgeschakeld. Wij zullen dit probleem zo snel mogelijk oplossen.

Ook aan de supporters die naast een kaart grijpen en daardoor niet aanwezig kunnen zijn in De Kuip wordt gedacht. Hierover volgt morgen meer informatie.

 

UPDATE: Inmiddels is de functie 'kopen voor vrienden' weer werkzaam! 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3