Sluiten

Voorafgaand de wedstrijd werden sponsoren, partners en andere betrokkenen uitgenodigd in de NACademy. Na een warm welkom is onze nieuwe aanwinst, manager Elvera de Kam, voorgesteld aan alle aanwezigen. Zij nam vervolgens het woord en presenteerde met enthousiasme het jaarverslag van afgelopen seizoen. Na het jaarverslag was er tijd voor een borrel en gelegenheid tot netwerken.

Vlak voor aanvang wedstrijd werden de gasten begeleid naar de tribune. Vanaf hier konden zij de winnaars van de NAC Street League seizoen 2022-2023 zien stralen. Leerlingen van de Nassau, de Rietvink, Biekorf en de Duizendpoot liepen met trots hun ereronde langs het veld. Om 20:00 uur begon daadwerkelijk de bal te rollen en genoten meer dan 300 deelnemers en partners van het welbekende Avondje NAC.

dsc01048

In de rust waren de deelnemers van NAC Telt actief betrokken, waarbij ze hun schietvaardigheden toonden door op de Jumbo-kar te schieten. De NAC OldStars maakten de rust compleet door penalty’s te nemen samen met hun kleinkind.

Net zoals elke wedstrijd wordt er in samenwerking met FC Robinstijn een geluksmoment weggegeven aan een kind die het goed kan gebruiken. Deze wedstrijd stond Jayreino in het zonnetje. Naast FC Robinstijn heeft ook DoesSouf Vak Thuis een geluksmoment gecreëerd. Shantey genoot samen met haar familie van een Avondje NAC via VR-brillen thuis vanaf de bank.

Het Avondje NAC Maatschappelijk was zeer geslaagd, ondanks het gelijkspel tegen Jong Ajax. We kijken terug op een mooie avond! Ook benieuwd naar NAC Maatschappelijk of het jaarverslag van 2022-2023? Neem dan contact op via maatschappelijk@nac.nl.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235