Belangrijke informatie NAC - Jong AZ

	

Vrijdag komt de nummer vier van de Keuken Kampioen Divisie, Jong AZ op bezoek. Nadat we twee weken geleden weer een ouderwets Avondje NAC konden beleven, mag het stadion voor deze wedstrijd opnieuw helemaal gevuld zijn. In dit bericht vind je alle belangrijke informatie in de aanloop naar het duel. 

Belangrijke wedstrijdinformatie

Alle supporters die aanwezig zijn bij de wedstrijd NAC – Jong AZ dienen een negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur), een herstelbewijs of een vaccinatiebewijs te kunnen laten zien middels de CoronaCheck-App. Dit in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.

De laatste wedstrijd, tegen Excelsior, merkte we dat er soms lange wachtrijen waren om het stadion binnen te komen. Daarom willen wij je wederom met klem verzoeken om op tijd naar het stadion te komen. Het kan namelijk zo zijn dat er rijen ontstaan door de extra check. Houd daarom bij aankomst bij het stadion CoronaCheck-App en je identiteitsbewijs bij de hand om dit proces te versnellen. Zorg er ook voor dat je instellingen in de app op Nationaal staan. Dit kan je checken bij het openen van de app. Onderin moest staan: “aanpassen naar Internationaal”. Wanneer de app niet goed staat, staat er “Aanpassen naar Nederland”.

Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt dat zij zich niet hoeven te laten testen.

Fietsen plaatsen

Vanaf het duel tegen Jong AZ zal de handhaving weer gaan controleren op fietsen die op onjuiste plekken staan. Fietsen die op een plek staan waar dat verboden is, zullen worden weggehaald door de handhaving. Let dus goed op waar je je fiets plaatst, zodat de fiets blijft staan. Het is ook verboden om fietsen te plaatsen onder het afdak voor de Jumbo, deze fietsen zullen ook worden weggehaald. Op de plaatsen waar het niet is toegestaan om fietsen te plaatsen hangen bordjes. 

Maak gebruik van de fastlane

Ook voor de wedstrijd tegen Jong AZ is het mogelijk om gebruik te maken van de fastlane. Met een fastlane bandje krijg je de mogelijkheid om via een snellere ingang het stadion in te gaan, zodat je niet door de extra Corona check hoeft. Als je volledig gevaccineerd bent, is het mogelijk om op donderdag of vrijdag je bandje op te halen. Voor mensen die zich hebben laten testen, is dit alleen op vrijdag mogelijk. Het is vanaf heden ook mogelijk om op meerdere locaties in de stad je bandje op te halen, dit kan alleen op vrijdag.

Locaties en tijden voor het halen van een bandje

Rat Verlegh Stadion (bij de NAC Fanshop):

Donderdag 14 oktober: 12:00 uur tot 17:00 uur (alleen voor gevaccineerden)

Vrijdag 15 oktober: 09:00 uur tot 17:00 uur

Locaties en tijden in de binnenstad:

  • Haven, ter hoogte van Spanjaardsgat
  • Grote Markt
  • Kasteelplein
  • Chasséveld

Vrijdag 15 oktober: 14:00 uur tot 23:30 uur

 

Losse ticketverkoop

Voor de wedstrijd tegen Jong AZ mogen we voor de tweede keer dit seizoen losse tickets verkopen, omdat het stadion weer volledig gevuld mag zijn. Inmiddels is de B-Side uitverkocht, er zijn voor de andere vakken nog een aantal tickets beschikbaar.

Overige regels in het stadion

Vanaf seizoen 20/21 dienen alle stadions in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie rookvrij te zijn. Hiertoe hebben de competities in samenwerking met de KNVB en de Alliantie Nederland Rookvrij besloten. Dit betekent dat ook in het Rat Verlegh Stadion vanaf heden niet meer gerookt mag worden.

Live

De wedstrijd is helaas niet in zijn geheel live te zien op ESPN, maar enkel in het schakelprogramma. Wel is een live radioverslag te volgen via 076radio. Ook is kan je voor en na de wedstrijd luisteren in de matchcast van B-Side Rats.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!