Sluiten

In het NAC G-team draait alles om zelfvertrouwen, het smeden van nieuwe connecties en natuurlijk lekker in beweging zijn! NAC is op zoek naar gedreven spelers die samen het G-team willen vormen. Graag slaan we de handen ineen met regionale clubs om deze unieke kans voor zoveel mogelijk G-voetballers mogelijk te maken. En het beste is: je kunt je ook aanmelden als je momenteel geen club hebt! 

Tijdens een pilot afgelopen mei en juni 2023 nam het G-team deel aan workshops, trainingen en wedstrijden. In deze periode beleefde het G-team de regionale Special Olympics en maakte zij een onvergetelijke trip naar het internationale toernooi bij Bayer 04 Leverkusen. Om zoveel mogelijk G-voetballers deze unieke kans te bieden wisselt NAC jaarlijks van team.  
 
Ben jij tussen de 10 en 18 jaar en heb je een verstandelijke en/of lichamelijke beperking? Wacht dan niet langer en meld je nu aan via www.nac.nl/nac-g-talenten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nikki de Groot via maatschappelijk@nac.nl 

Mis deze kans niet om je talent te laten zien en samen met NAC een onvergetelijke voetbalervaring te beleven!  

g dag

Scoor jij dit seizoen een basisplaats in het NAC G-team?

Ben jij tussen de 10 en 18 jaar en wil jij graag de ervaring opdoen van een profvoetballer? Meld je dan aan!

Ik wil scoren voor NAC!
ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768