Sluiten
brugklasboost

Het Brugklasboost-traject is nieuw initiatief van NAC Maatschappelijk binnen Playing for Success. De brugklassers komen samen met hun klas drie opeenvolgende dagen naar de NACademy. Van 09:00 tot 14:30 uur ondernemen zij de hele dag samen activiteiten. De activiteiten zijn gericht op verschillende aspecten: elkaar beter leren kennen, de stimulatie voor het samenwerken, het ontdekken van de talenten en vooral samen het plezier beleven.

Dit schooljaar starten alle brugklassen van Tessenderlandt en Christoffel aan de Brugklasboost. De keuze voor drie dagen achter elkaar is gemaakt, omdat dit op het voortgezet onderwijs beter te realiseren is in verband met het uitvallen van lessen. Daarnaast is het intensief om drie volle dagen samen door te brengen waardoor je sneller op elkaar aangewezen bent. Dit zorgt voor de extra stimulatie van de vier verschillende aspecten.

NAC hoopt op een succesvolle test met Brugklasboost waarin de leerlingen een succeservaring kunnen beleven wat zorgt voor een mooie basis voor de rest van het schooljaar.

Playing for Success is een programma voor kinderen die (tijdelijk) om sociaal emotionele redenen niet optimaal presteren. Het programma leidt tot meer zelfvertrouwen en motivatie en daardoor tot betere prestaties. Playing for Success Breda neemt de deelnemers mee naar een uitdagende en inspirerende plek buiten de school, waar ze zoveel mogelijk positieve leerervaringen opdoen: de NACademy, het leercentrum van NAC Breda gelegen in het Rat Verlegh Stadion. Kijk voor meer informatie op www.nac.nl/maatschappelijk/playing-for-success-breda.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235