Colin Rösler verlaat NAC voor Lillestrøm SK

	

De 21-jarige verdediger maakt na twee jaar NAC de overstap naar de Noorse club, uitkomend op het hoogste niveau van Noorwegen. Colin had bij NAC een aflopend contract dat niet verlengd zou worden en verlaat de club, na goed overleg, tussentijds.

In augustus van 2019 kwam Colin transfervrij over van Manchester City. De destijds 19-jarige verdediger speelde in zijn eerste seizoen bij NAC elf competitiewedstrijden en twee bekerwedstrijden. In zijn tweede seizoen kwam hij meer aan spelen toe. 

Tevens maakte hij zijn eerste goal in het geel-zwart. Het lopende seizoen kwam Colin minder in actie. Met in het achterhoofd het aflopende contract, kiest Colin voor een avontuur in zijn thuisland Noorwegen. Door zijn tussentijdse overstap naar Lillestrøm SK is NAC een doorverkoopclausule overeengekomen.

Colin kwam in totaal tot 48 wedstrijden, waarin hij eenmaal scoorde en twee assists gaf.

Eric Hellemons:

“Met in het achterhoofd zijn aflopende contract, alsmede zijn huidige rol binnen het elftal, hebben we in goed overleg besloten mee te werken aan een transfer voor Colin. Uiteindelijk is deze uitkomst het beste voor de speler en de club.”

Colin Rösler:

“Ik wil graag alle supporters van NAC bedanken voor de afgelopen jaren. Ook de spelers waar ik mee heb gespeeld de afgelopen jaren, bedankt. Er waren veel ups en een paar downs, maar ik verlaat de club met herinneringen voor het leven. Het was fantastisch om voor NAC te spelen, met name in het volle stadion.”

Colin, bedankt voor alles wat je voor onze club hebt gedaan en betekend. Heel veel succes gewenst bij Lillestrøm SK en in je verdere carrière.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!