Corona update voorafgaand aan NAC – SC Cambuur


	

NAC zal het vanavond moeten stellen zonder hoofdtrainer: Maurice Steijn. Daarnaast zullen er nog een aantal spelers ontbreken in de wedstrijdselectie. De groep afwezigen is inmiddels hersteltraject gestart, maar uit de afgenomen testen blijkt dat ze nog een weg te gaan hebben. Tevens werken een aantal spelers nog aan het herstel van een blessure

Ondanks dat de test van afgelopen woensdag aangaf dat het voor Maurice Steijn verantwoord was om de groepstraining te hervatten, bleek uit de test van zondag dat de waardes ietwat afwijkend waren. Maurice is niet meer besmettelijk voor anderen, maar werkt nog aan zijn fysiek herstel. Om deze reden zal hij vanavond niet plaatsnemen in de dug-out. Net als het tijdens voorgaande duel, zal Hans Visser zijn honneurs waarnemen.

De spelers die vanavond niet in de wedstrijdselectie zitten, zijn inmiddels gestart aan het hersteltraject. Uit de testen van afgelopen zondag lijkt het de goede kant op te gaan als het gaat om de besmettingen, maar feit blijft dat deze spelers nog een weg te gaan hebben om weer helemaal fit te worden.

Naast een aantal besmettingen zijn er een aantal spelers die door blessures niet bij de wedstrijdselectie zitten. Wanneer iemand niet bij de selectie zit, wil dit dus niet per definitie zeggen dat deze positief is getest op het COVID-19 virus.

Omwille van de AVG-wetgeving en de privacy van onze spelers, maken wij niet bekend welke spelers afwezig zijn door blessures of positief testuitslagen.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!